Marea a mai luat o viaţă!

Marea a mai luat o viaţă!

Un grup de tineri, elevi ai Colegiului Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung, a plecat pe litoral să muncească. Unul dintre cei 5, Ionuţ C. de 18 ani din Republica Moldova, şi-a pierdut viaţa duminică seara în staţiunea Neptun.

Tânărul s-a dus pe plajă împreună cu prietena lui. Acesta ieşise de la muncă şi a vrut să facă o baie. Într-o fracţiune de secundă, apa l-a înghiţit. După ajutor a sunat prietena băiatului, însă pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa a trimis o ambulanţă SMURD şi un echipaj de descarcerare pentru căutare pe mal şi iluminat, iar Garda de Coastă a trimis două ambarcaţiuni.  Băiatul a fost găsit între pietrele digului din zonă, fiind scos din apă şi supus manevrelor de resuscitare.  Acestea n-au dat, însă, rezultat.  El a fost declarat mort în jurul orei 23.00.

Conducerea Colegiului, dar şi colegii tânărului decedat la Neptun sunt în stare de şoc. Anul viitor, Ionuţ nu va mai veni în prima zi de şcoală, el a plecat să studieze, alături de îngeri.

 

About The Author

Related posts