Marius Frătoaica lovit din nou de Destin!

Marius Frătoaica lovit din nou de Destin!

Durere după durere, suferință după suferință! Marius Frătoica este lovit din nou de Destin. După ce era supărat din cauza soției sale care a decis să îl părăsească, Marius Frătoiaca mai trece printr-o pierdere. Tatăl său în vârstă de 77 ani a plecat la Ceruri. Trupul neînsuflețit este depus la biserica Sfântul Nicolae din centrul Câmpulungului. La înmormântare este așteptat și Marius Frătoaica, dacă poate ajunge din Norvegia. 

Marius Frătoaica a devenit extrem de cunoscut pentru câmpulungeni după incendiul de la Colectiv. Atunci mulți s-au mobilizat pe Facebook pentru a dona sânge, pentru Marius deoarece are o grupă rară de sânge. 

CITEȘTE ȘI: Pe patul de spital din Norvegia, Frătoaica s-a pomenit cu cererea de divorț

La aproape un an de la incendiul din clubul Colectiv, supraviețuitorul are de dus o luptă continuă nu numai cu rănile lăsate de flăcări pe trupul său. Marius Frătoaică, un câmpulungean în vârstă de 41 de ani, a primit pe patul de spital din Norvegia o cerere de divorț și vestea pierderii tatălui său.

La scurt timp după incendiul din Colectiv, Marius Frătoaică a fost transferat la un spital din Bergen, Norvegia, unde încă primește îngrijiri medicale. În toată această perioadă i-au fost alături sora sa, Corina Bolboacă, fratele și mama, în timp ce soția sa se afla în România, alături de copiii lor.

About The Author

Related posts