Breaking News
MARIUS NICOLAESCU: ,,La Câmpulung am câștigat alegerile, după dușul rece de la locale”
MARIUS NICOLAESCU: ,,La Câmpulung am câștigat alegerile, după dușul rece de la locale”

MARIUS NICOLAESCU: ,,La Câmpulung am câștigat alegerile, după dușul rece de la locale”

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu a fost prezent în emisiunea moderată de jurnalista Atena Jilavu, la studioul Super TV, în ultima miercuri din anul 2020 în cadrul căreia a făcut un bilanț al alegerilor locale și parlamentare din zona Muscel și Argeș.

Așa cum a promis în ultima emisiune din campania electorală, Marius Nicolaescu a fost prezent în prima de după alegerile parlamentare. Revine de fiecare dată cu drag în zona de nord a județului Argeș, deoarece este locul unde s-a născut și a copilărit.

Pe plan politic, Marius Nicolaescu a declarat că în mandatul 2020-2024, zona de nord a județului Argeș dar și Câmpulungul va fi o prioritate pentru PSD atât pe linie politică cât și administrativă.

,,PSD-ul a câștigat alegerile în Argeș, le-a câștigat foarte bine avem același scor ca și la alegerile locale, unde se cunoaște că este o încrâncenare mai mare în rândul populației pentru că sunt foarte mulți candidați, fiecare are rude, cunoștințe care sunt angrenate în fenomenul politic, alegerile parlamentare sunt mai puțin interesante pentru cetățeanul de rând deși mare parte din deciziile care se iau pentru ei se face la nivel de Guvern, noi suntem piloni intermediari la nivelul județului și la nivel local.

La nivel național PSD a câștigat cu un scor foarte bun, foarte mulți și-au dorit ca PSD-ul să nu aibă acest rezultat cei mai mulți cetățeni din România ne-au dat încrederea lor situând PSD-ul pe poziția 1, era normal ca desemnarea premierului să fie din rândul partidului care a câștigat alegerile.

Avem un președinte care face ce vrea cu Constituția, nu o respectă, ce a dus la această situație, adică un Guvern de dreapta, care trebuie asumat de către cei care și l-au dorit, PSD-ul va face o opoziție drastică în cadrul Parlamentului. La nivel de Argeș, PSD-ul a avut un rezultat foarte bun, s-au pierdut alegerile doar în 5 localități, în 42 dintre localități s-a câștigat cu peste 50%, am câștigat alegerile în Câmpulung, unde în urmă cu 2 luni pierdeam alegerile locale, pierdeam primăria.

După munca pe care am făcut-o în zona de nord a județului Argeș, noi anticipam o reușită dar nu și rezultatul. Celelalte partide din punct de vedere al vieții politice, nu există, spre exemplu la USR, PNL are o viață politică dar mai puțin dezvoltată.

Pe mine unul rezultatele de la alegerile locale, m-au făcut, să mă gândesc că noi am greșit undeva, și știm unde, în toamnă când am venit cu echipa pentru alegerile locale, muscelenii au taxat acest lucru ne-au făcut un duș rece, dar am reușit să câștigăm alegerile cu un scor bun la Câmpulung”, a mai declarat Marius Nicolaescu.  

About The Author

Related posts