MARIUS NICOLAESCU: Susțin Președinte CJ Argeș – ION MÂNZÂNĂ

MARIUS NICOLAESCU: Susțin Președinte CJ Argeș – ION MÂNZÂNĂ

Ion Mânzână este susținut necondiționat de primarii PSD în lupta pentru Consiliu Județean Argeș și de membrii de partid pe Facebook. Puțini sunt cei care au stofă de lider. Ion Mânzănă, președintele PSD Argeș și candidat al partidului la Consiliu Județean Argeș este unul dintre cei puțini, spun colegii săi de partid.

Cei care îl susțin pe paginile lor de socilaizare și-au dat acceptul ca poza de profil să dețină și mesajul Susțin Președinte CJ Argeș – ION MÂNZÂNĂ. Primul care a făcut acest lucru a fost musceleanul Marius Nicolaescu în prezent omologul lui Ion Mânzănă la instituția publică.

,,Ion Mânzănă este cea mai bună alternativă are experiența necesară, știe să asculte dar și să acționeze are caracter și o disponibilitate imensă la efort. Sunt sigur că domnul Ion Mânzănă are capacitatea de a conduce județul este bătăios, onest, priceput pentru a ocupa funcția de președinte. Îl susțin pentru că mi-a dovedit că este un om de încredere are charismă, are un psihic puternic și este curajos”, a declarat Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts