Marta Sandu Ofrim, solist al Operei Naţionale, mesaj de condoleanţe!
Marta Sandu Ofrim, solist al Operei Naţionale, mesaj de condoleanţe!

Marta Sandu Ofrim, solist al Operei Naţionale, mesaj de condoleanţe!

Gavriil Prunoiu, cunoscut rapsod şi interpret de muzică populară tradiţională, dar şi profesor de muzică, a trecut la cele veşnice, miercuri de dimineaţă, pe 31 martie, la vârsta de 79 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la Biserica „Sfântul Ilie” din Câmpulung.

Marta Sandu Ofrim – solist al Operei Naționale din București,  tânăra care încântă sufletele iubitorilor de frumos, a transmis un mesaj de condoleanţe:

“Cu profund regret am aflat trecerea în neființă a maestrului Gavriil Prunoiu! Gavriil Prunoiu a fost un excepțional artist, îndrăgit și iubit atât de public cât și de toți cei care l-au cunoscut! M-a îndrumat cu mare grijă, încă de la început, în cariera mea de artist liric, ca șef de catedră al catedrei de canto al Colegiului Național de Muzică Dinu Lipatti din București. Mi-a călăuzit pașii spre profesorii mei de canto clasic, cu discernământ și expertiză profesională obiectivă și de o înaltă profunzime. Îmi amintesc  cât de fericit era când ne-am întâlnit ca și colegi la același Colegiu Național unde a activat până de curând ca profesor de canto popular. Îmi va rămâne în suflet amintirea dumnealui, a celui care mi-a deschis drumul către marea artă, un om deosebit și iubit, care a format generații întregi de artiști populari ai țării, și îndrumat (cum a fost cazul meu), cântăreți de operă spre scenele lirice naționale și internaționale. Sincere condoleanțe familiei!” , a transmis Marta Sandu Ofrim- solist al Operei Naționale din București.

About The Author

Related posts