Mascații au bătut din nou pe la ușile unor câmpulungeni!

Mascații au bătut din nou pe la ușile unor câmpulungeni!

Mascații au bătut din nou pe la ușile unor câmpulungeni! Aceștia au oferit  sprijin polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, care au avut în vedere 33 de persoane din Câmpulung.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT  – S.T. Pitești, au efectuat 9 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Câmpulung, la domiciliile a 8 persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni de trafic de minori și trafic de droguri de risc.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, din 2018, până în prezent, cei în cauză ar fi determinat 2 minore să practice prostituția

Totodată, aceștia ar fi oferit minorelor diferite tipuri și cantități de droguri, atât în schimbul unor sume de bani, cât și în schimbul oferirii de servicii sexuale.

Unele voci spun că operațiunea ar fi fost declanșată după ce, o câmpulungeancă a apărut în presă centrală și a spus că fiică ei minoră a fost drogată de diverși indivizi din Câmpulung si apoi eradicată. Femeia a spus aceste lucruri la Caracal, după ce s-au descoperit ororile lui Dincă.

De asemenea, polițiștii au stabilit că persoanele vizate ar fi comercializat droguri și altor persoane din municipiul Câmpulung așa că cei de la BCCO au intrat pe fir.

33 persoane, printre care și martori, au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, dar și de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Argeș.

About The Author

Related posts