Maşină răsturnată la Stâlpeni!

Maşină răsturnată la Stâlpeni!

În această după amiază, în centrul comunei Stâlpeni, un autoturism Dacia şi un autobuz au fost implicate într-un accident rutier. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat în şanţ, iar autobuzul a fost uşor avariat.O persoană a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung pentru investigaţii.

Graba şi neatenţia au dus la producerea acestui accident de pe DN 73 din centrul comunei Stâlpeni. Conducătorul unui autoturism marca Dacia care circula regulamentar dinspre Câmpulung spre Piteşti, a virat la stânga pentru a intra în parcarea unui complex comercial. Din spate un autobuz care transporta angajaţi la fabrica de la Mioveni l-a izbit în partea din spate aruncându-l în şanţ. Conducătorul Daciei a fost preluat de o ambulanţă care se afla pe traseu şi a fost transportat la spitalul din Câmpulung pentru investigaţii amănunţite.

Călătorii din autobuz au fost debarcaţi şi preluaţi de alte maşini pentru a ajunge la timp la serviciu. La faţa locului s-au deplasat două echipaje ale poliţiei rurale şi un echipaj al poliţiei rutiere de la Mioveni, care au demarat cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale producerii accidentului şi gradul de vinovăţie al părţilor implicate.

About The Author

Related posts