Maşini avariate din cauza unui şofer beat!

Maşini avariate din cauza unui şofer beat!
Accident  rutier soldat cu însemnate pagube materiale! Două maşini s-au ciocnit pe DN 73, pe raza municipiului Câmpulung. Totul s-a produs din cauza unui şofer amețit bine.
Accidentul s-a produs vineri seara la intrarea de pe DN73 spre comuna Poienarii de Muscel. Un autoturism marca Logan condus de un bărbat din Câmpulung a oprit pentru a-şi schimba direcția de mers. Acesta vroia să intre pe drumul spre Poienari. Din spate a venit un alt autoturism condus de un bărbat din comuna Schitu Goleşti. Acesta s-a oprit din impact, adică după ce s-a buşit de Loganul staționat. Maşinile au fost destul de avariate, însă conducătorii auto au scăpat uşor accidentaţi.
După sosirea polțiştilor de la rutieră din Câmpulung, s-a stabilit care a fost de fapt cauza din care conducătorul auto din Schitu l-a izbit pe cel din Câmpulung, era sub influența alcoolului, după ce  a fost testat, polițiştii au stabilit că avea o îmbibație alcoolică de 1mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele acestuia s-a întocmit dosar penal, iar maşinile vor fi reparate pe banii lui…

About The Author

Related posts