Măsuri dispuse la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

Măsuri dispuse la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

Având în vedere măsurile dispuse la nivel național și județean pentru gestionarea infecțiilor cu COVID -19 dar și pentru suținerea unei atitudini civice responsabile, Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a hotărât adoptarea de măsuri proprii pentru protecția salariaților și prevenirea apariției infecțiilor.

Măsurile constau în:

  • afișarea la avizierul de la intrarea in instituție și unitățile subordonate a măsurilor comunicate de Ministerul Sănătății pentru prevenirea infecțiilor;
  • asigurarea de materiale igienico-sanitare pentru dezinfecția mâinilor la nivelul fiecărui birou și a suprafețelor pentru personalul angajat la sediu ABA Argeș Vedea, SGA/SHI, formații de lucru, obiective hidrotehnice, etc;
  • limitarea accesului publicului în instituție, în perioada 11-31 martie 2020. Persoanele care doresc să depună documentații, cereri sau solicitări vor fi însoțite de personalul ABA Argeș – Vedea la registratura unității/lor urmând a părăsi instituția după înregistrarea documentelor.  Se recomandă publicului să transmită solicitările prin e-mail sau fax.
  • interzicerea accesului persoanelor din afara instituției cu autoturismele proprii;
  • evitarea pe cât posibil a deplasării personalului în județele/zonele în care sunt înregistrate cazuri de îmbolnăviri. Se exceptează de la această situație activitățile de control și inspecție, care se vor desfășura conform programului.
  • suspendarea activității “Săptămâna porților deschise” la unitățile și lucrările hidrotehnice administrate și evenimentele programate pentru sărăbătorirea Zilei Mondiale a Apei care implică participarea preșcolarilor, elevilor, studenților sau a persoanelor din afara instituției până la o dată ulterioară.
  • întocmirea unui plan de asigurare a funcționării instituției cu personal redus în caz de necesitate. 

În funcție de evoluția situației la nivel național  și a hotărârilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, măsurile pot fi modificate sau prelungite.

About The Author

Related posts