Mazăre a murit înecat!

Mazăre a murit înecat!

Mazăre a murit înecat!

Vineri dimineaţă, în jurul orei 7.00, un rucărean a făcut o descoperire macabră. Omul plecase dis de dimineaţă de acasă cu treburi. În zona Râuşor, în albia râului Păpuşa, era cadavrul unui bărbat.

Rucăreanul; a anunţat imediat la 112 macabra descoperire, iar în zona respectivă s-au adunat mai mulţi săteni.

Oamenii l-au recunoscut imediat pe bărbatul decedat. Este vorba despre Ion Mazăre de 69 de ani din localitate.

„E vecin de aici din zonă. Era consumator mare, era beat rău aseară. El ştie ce a făcut. Cred că a vrut să se ducă acasă, dar nu a mai nimerit podişca, aşa a căzut în râu. Nici nu şi-a dat seama ce e cu el. A murit fericit…”, spune un rucărean.

„Era rupt de beat joi seara. A căzut în râu şi s-a înecat. A mai dormit el prin şanţuri, pe marginea drumului, pe unde îl lua somnul, dar niciodată nu a căzut în albia râului. S-a dus săracul”, spune un alt rucărean.

La faţa locului s-au deplasta cadrele Poliţiei Câmpulung, dar şi pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung dar şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Argeş.

Trupul neînsufleţit al lui Mazăre a fost extras din albia râului şi transportat l;a Serviciul de Medicinbă Legală Argeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor reale ale decesului.

Poliţiştii musceleni efectuează cercetarea pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

About The Author

Related posts