Meritele primarilor din ACOR Argeș, recunoscute la justa valoare!

Meritele primarilor din ACOR Argeș, recunoscute la justa valoare!

95 de comune sunt membre ale Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România. În Comitetul Director al Asociației Comunelor din România, filiala Argeș, face parte președintele ACOR Argeș, Ion Dumitru, prim-vicepreședinte Vasile Leau, primarul comunei Boteni. ACOR Argeş mai este format din 13 membri.

De fiecare dată când un primar înscris pe lista comunelor membre ale Filialei Județene Argeș a Asociației Comunelor din România organizează un eveniment important pentru localitatea pe care o păstorește, cei din conducere participă pentru a-i acorda o diplomă de recunoașterea meritelor edilului respectiv.

La Lerești la Festivalul covrigilor cu ou a participat, prim-vicepreședinte Vasile Leau, primarul comunei Boteni pentru a-i acorda o diplomă primarului Marian Toader. De asemenea și primarul Nicolae Barbu de la Valea Iașului a fost onorat cu prezența celor din Comitetul Director al Asociației Comunelor din România, filiala Argeș atunci când a aprins Flacăra Centenarului și a organizat zilele localității.

About The Author

Related posts