MIHĂEȘTI: Ordin ca toate școlile să aibă toalete în incinta unităților!

MIHĂEȘTI: Ordin ca toate școlile să aibă toalete în incinta unităților!

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, împreună cu directorul Regiei Județene de Drumuri Argeș, Ionel Iriciuc, au efectuat o vizită de lucru în comuna Mihăești. Au fost vizate, în principal, școlile din comună și DJ 738, aici existând și o alunecare de teren din cauza căreia, în satul Drăghici, drumul a fost blocat pe un sens.

Pentru rezolvarea, în cel mai scurt timp a problemei la drumul județean, președintele Consiliului Județean Argeș va avea o întâlnire cu conducerea A.B.A.A.V.,  întrucât este necesară efectuarea unei lucrări de regularizare a râului, care a erodat drumul.

În ceea ce privește situația școlilor, președintele Consiliului Județean Argeș a insistat pe necesitatea ca toate școlile din comună să aibă toaletele în incinta unităților. Mai mult, la școala din satul Mihăești, președintele Dan Manu a oferit și soluția tehnică pentru accesul acces direct din unitatea școlară la grupul sanitar aflat în spatele școlii, astfel încât copiii să nu mai fie nevoiți să iasă afară pentru a merge la toaletă.  

About The Author

Related posts