20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Mihai Pelmuș, cât și David Nedelcu au avut evoluții remarcabile, clasându-se pe podiumul clasamentului final, la clasa Piloți licențiați juniori

Alte Știri

În acest week-end, la Șura Mare, Sibiu, în organizarea clubului sportiv  ACS Sibiu Motorsport s-a desfășurat cea de a treia etapă din cadrul Campionatului Național de Slalom Paralel, competiție organizată sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.

Juniorii de la RB Racing, Mihai Pelmuș, David Nedelcu și Radu Nicolae au avut o evoluție remarcabilă în cadrul acestui eveniment unde au obținut primul loc la categoria juniori prin Mihai Pelmus și locul al treilea prin David Nedelcu, în cadrul aceleiași categorii.

Cei doi juniori s-au clasat în poziții de frunte în clasamentul general, Mihai Pelmus obținând locul al treilea, iar David Nedelcu locul 5, în condițiile în care în acest clasament sunt incluși toți concurenții, indiferent de clasa de motorizare, sau categoria de vârstă. De menționat că Mihai Pelmuș este cel mai rapid pilot de la Juniori.

Ștefan Gîrleanu a terminat pe locul 2, iar David Nedelcu, pe un Renault Clio a venit pe 3. Începând cu această etapă s-au mai format două noi subcategorii de juniori, Trofeul 1.4 și Trofeul 1.6., cele două reprezentând clase de motorizare.

La clasa 1.4 David Nedelcu a câștigat întrecerea, iar la clasa 1.6 Mihai Pelmuș a obținut de asemeni victoria, surclasându-i pe toți ceilalți concurenți. Din pãcate, dupã o defecțiune a mașinii Radu Nicolae a fost nevoit să abandoneze încã din primele faze ale competiției.

Urmare a rezultatelor obținute și în această etapă, Mihai Pelmuș se desprinde în cadrul clasamentului de Slalom Pararel de restul competitorilor, devenind principalul favorit al titlului de campion național la juniori. Totodată, David Nedelcu confirmă rezultatele foarte bune din competiția de RallyCross, dovedind că este un pilot cu certe calități și în întrecerile de Slalom Paralel. Următoarea etapă de Slalom Paralel se va desfășura tot la Șura Mare pe 23 iulie.

 

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie