Ce partid veți vota la alegerile locale?

PSD
PNL
USR/PLUS
PMP
PRO ROMANIA
ALDE
POL CÂMPULUNG
BUN 100%
AUR

Minoră accidentată la Dragoslavele!

Minoră accidentată la Dragoslavele!

Astăzi, pe raza comunei Dragoslavele s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporala a unei fetiţe de 11 ani.

Un bărbat de 26 de ani din Rucăr, care se afla la volanul unui autocamion pe DJ 725, dinspre Dragoslavele spre Valea Hotarului, a lovit fetiţa de 11 ani care a ieşit pe partea carosabilă, fără să se asigure.

“Nu are şoferul nicio vină. Copilul era cu alţii de vârsta ei sau mai mari. Ei se jucau pe drum pe acolo, şi cum pe zona aia nu prea e circulaţie mare, micuţa a ieşit pe drum, fără să se asigure.  Micuţa a pătruns pe partea carosabilă și s-a izbit de roata din spate a camionului. Bine că nu a fost în faţa lui, ca o omora”, spune un localnic.

Din primele verificări efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 26 de ani, din Rucăr, care conducea un autocamion pe DJ 725, din direcția Dragoslavele către Valea Hotarului, ar fi acroșat o minoră de 11 ani, care a traversat strada prin loc nepermis și fără sa se asigure. În urma evenimentului, minora a fost transportată la o unitate medicală, cu diagnostic preliminar de escoriații la membrele superioare și traumatism glezna stângă.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Realizat de A&M JILAVU-IVASCU
Realizat de A&M JILAVU-IVASCU

 

About The Author

Related posts