web analytics
Breaking News

MIOVENI: Adoptă un animal abandonat și vei câștiga un prieten loial pe viață!

MIOVENI: Adoptă un animal abandonat și vei câștiga un prieten loial pe viață!

În primele 4 luni ale acestui an au fost adoptați din adăpostul de la Mioveni,  41 de câini, 4 dintre aceștia fiind adoptați la începutul săptămânii trecute de către o asociație pentru protecția animalelor din Germania, care se va întoarce pentru încă 22 de patrupede. 


Însă aici așteaptă alte 400 de suflete care merită o viață mai bună, dincolo de zidurile adăpostului. Toate animalele oferite spre adopție sunt consultate de medicul veterinar al unității, deparazitate, vaccinate antirabic, sterilizate și microcipate.
Haideţi să le oferim o şansă la o viaţă mai buna, haideţi să adoptăm un căţel! Dacă doriţi, puteți contacta telefonic reprezentanţii adăpostului, la numărul 0736.002.557, fie direct la adăpost, în cartierul Racovița, punctul Valea Popii. Adopția este GRATUITĂ și se va face pe baza unei declarații-angajament cu respectarea cumulativă a unor condiții:
a) prezentarea de către adoptator a dovezii spațiului din care să rezulte condițiile corespunzătoare de creștere și adăpostire a câinilor.
b) prezentarea de către adoptator a dovezii resurselor materiale pentru creșterea și întreținerea câinilor.
c) prezentarea de către adoptator a acordului asociației de proprietari, sau, după caz, a vecinilor, în cazul adopției a mai mult de 2 câini.
SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni administrează baza de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Mioveni, serviciu ce acționează în interesul comunității locale. O preocupare permanentă este aceea ținere sub control a fenomenului câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor, precum și încurajarea adopțiilor.

About The Author

Related posts