Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Moș Crăciun și-a deschis o fabrică de jucării la Bradu
Moș Crăciun și-a deschis o fabrică de jucării la Bradu

Moș Crăciun și-a deschis o fabrică de jucării la Bradu

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar cadourile pentru copii nu ar trebui să lipsească. Jucăriile de orice fel se află pe lista de dorințe a copiilor. Dar de unde știe Moșul ca cadou să facă fiecărui copil? Cum ia naștere o jucărie și cum ajunge aceasta la fiecare copil? Dacă vreți să aflați răspunsul la aceste întrebări, copiii sunt așteptați cu drag la Fabrica de Jucării a lui Moș Crăciun.

Turul copiilor prin Fabrica de Jucării include:

  1. Hala de producție, unde copiii vor fi întâmpinați de doi elfi drăguți, care le va arăta copiilor cum se produc jucăriile, de la realizarea schiței în calculator până la tăierea, imprimarea, șlefuirea și asamblarea acesteia. Toată demonstrația va fi transpusă într-o poveste frumoasă cu momente „magice”, spre deliciul copiilor.
  2. Secretariatul și biroul Moșului, locul unde se primește și se verifică corespondența și, de asemenea, locul unde se aprobă schițele jucăriilor ce urmează să fie produse de către elfi în fabrică. Aici fiecare copil va face cunoștință cu Doamna Crăciun, care le va explica celor mici cum își organizează Moșul plecările, pentru a ajunge degrabă într-un timp foarte scurt la fiecare copil, cu darurile lucrate cu grijă de elfi.
  3. Hala pentru depozitarea, ambalarea și livrarea jucăriilor – aici copiii vor fi întâmpinați de miile de jucării ce stau pe rafturi pentru a fi livrate de ajutoarele Moșului. La ieșirea din hală, copiii vor putea să-și achiziționeze o jucărie din „Magazinul de jucării a lui Moș Crăciun”.

Prețul vizitei este de 30 de lei, care include nu doar la vizita la Fabrica de Jucării, ci și o jucărie – un titirez din lemn – , ambalată într-o frumoasă cutie din carton.

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta prin e-mail, la info@jucaresti.ro, prin telefon, la numerele 0758.119.798 sau 0248.253.370, pentru a ne confirma ziua și eventual ora la care doriți să faceți vizita, în intervalul 1.12.2019-30.12.2019.

Fabrica de Jucării se află în localitatea Bradu, sat Geamăna, strada Teilor, nr.28, în apropiere de Pitești, județul Argeș, în cadrul Tipografiei Diana 3D.

About The Author

Related posts