10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Multiplu campion național, Emil Ghinea a avut parte de multe peripeții la Câmpulung

Alte Știri

Multiplu campion național, Emil Ghinea a avut parte de multe peripeții la Câmpulung. Locul întâi la Open este o premieră în cariera lui Emil de concurent în Campionatul Național de Viteză în Coastă!

Emil Ghinea la Trofeul Câmpulung Muscel 2022: Este un traseu scurt, dar cu viraje de viteză mare și este unul foarte tehnic. Am fost de dimineață să văd cum se prezintă circuitul, se vede deja că este o organizare foarte bună. Sper să vină și cât mai multă lume pentru că la Câmpulung întotdeauna au fost foarte mulți spectatori.
Este o tradiție aici. Eu am avut destule evenimente aici, anul trecut am și spart motorul. Astăzi, îmi doresc ca totul să fie bine în această etapă. Mi-aș dori să fie vreme frumoasă pentru că am avea mulți spectatori, dar și pentru noi, piloții, ar fi mai sigur, pentru că traseul de aici este unul mai mult pentru uscat, fiind unul foarte rapid..
Este un campionat în care fără doar și poate, mulți dintre colegi fac eforturi uriașe, chiar și eu, să participăm, din cauza resurselor financiare destul de restrânse. Nu îmi doresc să reușesc top-speed-ul, îmi reușesc să scot cel mai bun timp pe fiecare manșă.
Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie