Musceleancă în  stare gravă după un accident pe Transfăgărăşan!

Musceleancă în  stare gravă după un accident pe Transfăgărăşan!

Musceleancă în  stare gravă după un accident pe Transfăgărăşan!

Un accident deosebit de grav a vut loc pe Transfăgără­şan, la cota 1.200. O tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Sto­eneşti, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut cu maşina de pe un pod. A aterizat într-un pârâu, pe plafon. A fost transportată la spital, fiind în comă.  

Ieri dimineaţă, Gabriela Bianca D., de 22 de ani, din comuna Stoeneşti, a plecat de la Mănăstirea Piscul Negru, către Curtea de Argeş. Conducea o Dacia Logan. Într-o curbă deosebit de periculoasă, la stânga, situată cu puţin înaintea unui pod, tânăra nu a redus viteza. Când a ajuns pe pod, şoferiţa a pierdut controlul volanului, a izbit cu putere balustrada rupând-o şi s-a prăbuşit cu maşina în pârâu.
Autoturismul a plonjat de la aproximativ 7 metri înălţime şi a aterziat pe plafon, în apă. La scurt timp după ce a avut loc accidentul, la pod a ajuns şi iubitul fetei şi un prieten comun al celor doi, care se deplasau în spate cu un alt autoturism. Când au văzut Loganul în apă cei doi au oprit. Prietenul a sunat la 112, alertând autorităţile. Acesta a precizat că nu ştie cum a avut loc accidentul dar că, fata se află în stare de inconştienţă, spunând că  nu ştie dacă mai trăieşte.
Un echipaj SMURD de la Cota 2000 a mers la locul accidentului şi a preluat victima. A demarat către Spitalul Municipal Curtea de Argeş, în întâmpinarea echipajului venind un altul, cu medic.
Transferul pacientei a fost făcut pe drum dintr-o ambulanţă în alta. La Spitalul Municipal Curtea de Argeş, s-a constatat că tânăra este în comă de gradul III.
Ea a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, având suspiciune de fractură craniană. În spatele ambulanţei a mers cu maşina şi iubitul fetei. Acesta se afla în stare de şoc şi nu a putut da multe relaţii oamenilor legii care au demarat cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.
Tinerii au spus că lucrează la Mănăstirea Piscul Negru, acolo unde fac diverse treburi gospodăreşti.
Aveau o lucrare la Râmnicu Vâlcea şi toţi trei, împreună cu fata au pelcat în judeţul vecin. Fata a plecat înainte cu Loganul şi băieţii la scurt  după ea, cu o altă maşină. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că Gabriela Bianca D. nu a adaptat viteza în curbă, acesta fiind motivul pentru care a pierdut controlul volanului.

About The Author

Related posts