Musceleanca Sandra N. cu peste 500 milioane de vizualizări pe YouTube, a fost premiată în Turcia
Musceleanca Sandra N. cu peste 500 milioane de vizualizări pe YouTube, a fost premiată în Turcia

Musceleanca Sandra N. cu peste 500 milioane de vizualizări pe YouTube, a fost premiată în Turcia

Alexandra Năftănăilă, pe numele de scenă Sandra N., a fost premiată în această săptămână la Golden Palm Awards, cel mai important eveniment muzical şi din entertainment din Turcia, desfăşurat la Istanbul. Sandra N. a fost recompensată la Istanbul cu trofeul World Pop Music Star. 

Musceleanca Alexandra Năftănăilă, pe numele de scenă Sandra N, s-a lansat în 2011 cu 2 piese în topul radiourilor: ”Angel” și ” I’m sorry”.

Cunoscută pentru colaborările cu Akcent cu care a fost în topuri internaționale, i-a adus evenimente/concerte în: Moscova, Beirut, Karachi, Istanbul etc.

Piesele au fost în topuri de-a lungul anilor în Mexic, Grecia, Polonia, Rusia, India, Turcia, Bulgaria, Azerbaijan și multe țări asiatice (Pakistan, Khazakstan, Uzbekistan, Bangladesh), vorbim despre: Angel, I’m sorry, Boracay, Amor Gitana, Liar, Chameleon (2019) etc. Însumează spre 500 milioane de vizualizari pe YouTube.

,,Mă dor ochiii, mă dor” a fost numărul 1 în trending pe YouTube și a urcat pe 7 top Media forest.

Remake-ul după Azur: ,,Când aveam vreo 16 ani” lansat în 2020 în plină pandemie s-a bucurat de succes în Republica Moldova fiind câteva săptămâni în top 10 trending.

A fost nominalizată la Golden Palm Awards 2021, cel mai mare eveniment muzical din Turcia, care a avut loc luna aceasta în Istanbul. De unde s-a întors acasă cu marele premiu.

Sandra N., alături de trofeul câştigat la Istanbul FOTO: arhiva personală

Cel mai recent single ,,Caravana” se bucură de succes în India.

Audiența ei social media (aproximativ 560.000 urmăritori Facebook și Instagram) este formată din 30% România, și restul India, Franta, UK, Turcia, Pakistan, UAE, Mexic, Rusia etc.

Născută în 1991 la Câmpulung Muscel şi absolventă a Facultăţii de Jurnalism, Sandra şi-a început cariera de la vârsta de patru ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. Şi-a continuat drumul în muzică studiind la o şcoală de muzică din Argeş. A reprezentat ţara noastră până în prezent la mai multe festivaluri de muzică din Turcia şi Italia. În afară de partea interpretativă, Sandra N. cântă la chitară şi la pian şi compune linii melodice şi versuri de la vârsta de 14 ani. A urmat timp de trei ani cursuri de canto/tehnică vocală la Şcoala de Muzică a profesoarei Crina Mardare.

About The Author

Related posts