Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Musceleni reținuți după ce au furat animale și păsări din gospodării
Musceleni reținuți după ce au furat animale și păsări din gospodării

Musceleni reținuți după ce au furat animale și păsări din gospodării

Infracțiunile contra patrimoniului au scăzut cu aproximativ 30 % faţă de perioada similară a anului trecut.
Cu toate acestea, poliţiştii de investigaţii criminale argeşeni nu s-au relaxat, astfel că în cursul zilei de 20 martie au fost reţinute 7 persoane, în dosare penale instrumentate la nivelul mai multor subunităţi, iar prejudiciile au fost în mare parte recuperate.

Din analiza infracţiunilor comise în cursul lunii martie a anului în curs rezultă că infracțiunile contra patrimoniului, care reprezintă aproape 40% din totalul infracțiunilor sesizate, a scăzut cu 93 față de aceeași perioadă a anului trecut, ceea ce reprezintă o scădere de aproximativ 30%.

În ziua de 20 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung au continuat cercetarile într-un dosar privind săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și au reținut un bărbat de 47 de ani, din Mioarele și un minor de 17 ani din Câmpulung.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada aprilie-mai a.c., cei doi ar fi sustras animale și păsări din gospodării de pe raza municipiului Câmpulung.

Pentru administrarea probatoriului, la primele ore ale dimineţii, poliţiştii au efectuat două percheziții domiciliare, la locuințele celor bănuiţi, de pe raza comunei Mioarele și a municipiului Câmpulung.

În urma perchezițiilor, prejudiciul, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, a fost recuperat în cea mai mare parte.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

About The Author

Related posts