Muscelenii aruncă tot ce au la canalizare…

Muscelenii aruncă tot ce au la canalizare…

Muscelenii aruncă tot ce au la canalizare…

După ce lucrările din Grădina Publică „Merci”, din Câmpulung, au fost finalizate, iar aceasta a fost deschisă pentru promenadă, a fost dată în folosinţă şi clădirea cu grupuri sanitare.

Din păcate însă, utilizarea acestora lasă de dorit, pentru că periodic, reprezentanţii  SC Edilul CGA SA din municipiu sunt solicitaţi să intervină pentru că grupurile sociale se înfundă.

Aşa s-a întâmplat şi ieri, atunci când autospeciala a fost solicitată la Grădina Publică, iar cei de la Edilul ştiau deja cu ce se confruntă.

A fost restricţionat traficul pe strada paralelă, iar muncitorii când au ridicat capacul unuia dintre canalele din zonă au văzut şi care este cauza care a condus la înfundarea grupurilor sanitare…

„Pamperşi, tampoane, pungi de plastic, am găsit şi pet de 500 de ml, aruncă tot ce au la ei la canal. Intră femeile cu copiii, cei care stau prin parc să se relaxeze, îi schimbă de scutec şi femeile astea educate aruncă pampersul în toaletă. Cum să nu se înfunde canalizarea? Suntem curioşi dacă şi acasă fac deşteptele astea aşa… Educaţia lipseşte definitiv la specimenele astea, nu mai dăm noi înainte în condiţiile astea”, spune unul dintre cei sosiţi la faţa locului.

Pe de altă parte muncitorii spun că ei nu credeau că e posibil aşa ceva, la două trei zile sunt nevoiţi să vină să desfunde canalul de lângă parcul central al municipiului.

About The Author

Related posts