web analytics
Breaking News

Muscelul în flăcări în Săptămâna Luminată…

Muscelul în flăcări în Săptămâna Luminată…

S-au aprins dealurile Muscelului, chiar în Săptămâna Luminată. Două localităţi au fost afectate de focul devastator după ce mai mulţi localnici şi-au făcut curăţenie prin gospodării şi proprietăţi şi au reuşit să îşi incendieze până şi casele lor…

La Rucăr au luat foc 3 tone de fân dar şi două încăperi ale grajdului. Focul s-a întins şi la vecinul căruia i-a ars o anexă pe o suprafață de aproximativ 50 mp.

Alte două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Rucăr, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și care s-a extins și la o locuință.

Au ars: casa de locuit și anexa construită din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 mp și vegetație uscată pe circa 5 mp.

La câţiva kilometri de Câmpulung, focul s-a aprins şi în Aninoasa.

Două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit în localitatea Aninoasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată și care s-a extins și la anexele gospodărești.

La primul proprietar – au ars: vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 480 mp, un prun și doi salcâmi;

La al doilea proprietar – au ars: anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 80 mp și diverse obiecte ce se aflau depozitate în interiorul anexelor.

About The Author

Related posts