Neacordarea de prioritate a lăsat-o fără permis…

Neacordarea de prioritate a lăsat-o fără permis…

Neacordarea de prioritate a lăsat-o fără permis…

Luni, au fost trei ceasuri rele pentru doi participanţi la trafic, asta pentru că au ajuns acasă fără maşini, iar unul dintre conducătorii auto şi fără permisul de conducere.

Cele două autoturisme se aflau pe DN 73, la intrarea în Câmpulung dinspre comuna Valea Mare Pravăţ. Un şofer aflat la volanul unui autoturism marca Logan s-a angajat într-o depăşire. Acesta nu s-a gândit nicio clipă ca din coloană va mai ieşi o maşină în depăşire.

O conducătoare auto, a vrut să depăşească şi ea şi s-a angajat în depăşirea maşinii din faţă, fără să se asigure corespunzător, aşa că l-a izbit pe cel cu Loganul care se afla deja în depăşire şi era chiar paralel cu maşina condusă de femeie.

Impacutl a fost destul de puternic, astfel că Loganul a fost aruncat în afara părţii carosabile, pe iarbă. Din impact au fost avariate destul de rău cele două maşini, însă din fericire nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Evenimentul rutier a fost protocolat de poliţiştii musceleni care au concluzionat că femeia nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers, astfel că pentru neacordare de prioritate aceasta a rămas fără permis de conducere, pentru o perioadă de timp de 30 de zile.

About The Author

Related posts