Breaking News
Nicolae Zaharia va organiza conferințe de presă în aer liber, pentru a promova obiectivele turistice din Câmpulung
Nicolae Zaharia va organiza conferințe de presă în aer liber, pentru a promova obiectivele turistice din Câmpulung

Nicolae Zaharia va organiza conferințe de presă în aer liber, pentru a promova obiectivele turistice din Câmpulung

Pentru că a început precampania pentru alegerile locale, candidatul PNL-ului pentru primăria Câmpulung, Nicolae Zaharia a organizat o conferință de presă. Nu una cum ne-am obișnuit până acum la sediul partidului ci în curtea Vilei Golescu. Nicolae Zaharia și-a început conferința de presă, cu masca de protecție pentru a da un semnal și pentru a spune câmpulungenilor că este foarte important să ne protejăm. Trebuie să purtăm mască și în exterior chiar dacă locurile sunt aglomerate.

Nicolae Zaharia a mai declarat că următoarele conferințe de presă pe care le va mai organiza sau declarații de presă se vor desfășura tot în aer liber, în anumite obiective turistice din Câmpulung.

,,M-am gândit că este o strategie prin care putem scoate în evidență valoarea Câmpulungului, valoarea obiectivelor turistice. Acum ne-am întâlnit în grădina de vară a Vilei Golescu fiind o bijuterie a arhitecturii câmpulungene, fiind o construcție la început de secol 20, construită de Vasile Golescu, numită inițial Vila Ștefan de la numele fratelui său care a murit în Primul Război Mondial”, a declarat Nicolae Zaharia.

Reamintim faptul că în luna martie în cadrul organizației PNL Câmpulung a avut loc o competiție internă în cadrul căreia s-au înscris 3 candidați pentru funcția de primar al Câmpulungului, Nicolae Zaharia, Bogdan David și Florin Lițoi iar în urma unui sondaj s-a stabilit ca directorul Liceului Teoretic Dan Barbilian să rămână în cursa finală. După ce structurile PNL au stabilit ca Nicolae Zaharia să fie candidatul pentru alegerile locale, propunerea a fost validată în Biroul Județean al Partidului PNL în data de 11 iulie. Validarea candidaturii a coincis și cu data stabilirii alegerilor locale pe 27 septembrie.

,,Intrăm în linie dreaptă în ceea ce privește campania electorală și sperăm să rămânem în această formulă, adică să avem alegeri locale în ziua de 27 septembrie. Contextul în care ne desfășurăm activitatea este unul dificil, așadar vom avea o precampanie și o campanie electorală, total diferită de ceea ce am avut până acum. Regula mea de bază este de a respecta toate condițiile astfel încât cetățenii municipiului Câmpulung să nu fie supuși niciunui risc în momentele în care se desfășoară activitățile legate de campania electorală”, a mai spus Nicolae Zaharia.

Nicolae Zaharia a lansat și o platformă prin care cetățenii pot reclama probleme din zonele în care locuiesc – www.pentrucampulung.ro – aceasta fiind activă pentru sesizări sau propuneri care să completeze și programul administrativ din mandatul 2020 -2024 al primarului Nicolae Zaharia.

About The Author

Related posts