Nou-înființata echipă a luat bătaie acasă, de la primul meci!

Nou-înființata echipă a luat bătaie acasă, de la primul meci!

Nou-înființata echipă a luat bătaie acasă, de la primul meci! Pentru prima dată după foarte mulți ani iubitorii fotbalului au mers pe stadionul municipal din Câmpulung, la meci iar accesul s-a făcut pe bază de bilete.

Nou-înființata echipă Academia Muscelul Câmpulung a intrat pe terenul de fotbal într-un amical cu Steaua București, vineri, 26 iulie de la ora 17.00.

Echipa de fotbal Steaua București a câștigat vineri și al doilea amical din această vară. Formația pregătită de Daniel Oprița și Iulian Miu a învins în deplasare cu scorul de 2-0 pe Academia Muscelul Câmpulung și are procentaj maxim de victorii în amicalele acestei veri.

În fața unui stadion înțesat de lume, Steaua a început meciul mai greoi și a deschis scorul abia în minutul 36, când Alexandru Neagu a reluat cu capul o centrare perfectă de pe partea dreaptă.

Repriza secundă a fost tot una de luptă, dar Steaua și-a dublat avantajul în minutul 80, prin Sergiu Bacter. Scorul final a fost așadar 2-0 pentru Steaua, goluri reușite de jucători veniți în Ghencea în această vară.

Steaua a evoluat în formula: Iancu – Bactăr, Goșa, Morariu, C. Mihai – Al. Neagu, Băjenaru – Ad. Ilie, Răsdan, Robu – Elek. Au mai intrat: Capătă, V. Nițu, I. Miu, V. Neaga, Dedeu, Ban.

Academia Muscelul Câmpulung a intrat pe teren cu Răzvan Stoica, Ion Cosmin, Liviu Olteanu, Dumitrache, Bînă, Luca, I.Ion, Dulgheru, Al.Popescu, Măcriș, Iordan, Oancea, Brigan, Patrick.

About The Author

Related posts