Noul primar al comunei ANINOASA, Marius Nicolae Manole a depus jurământul! VIDEO
Noul primar al comunei ANINOASA, Marius Nicolae Manole a depus jurământul! VIDEO

Noul primar al comunei ANINOASA, Marius Nicolae Manole a depus jurământul! VIDEO

Miercuri, 21 iulie, la Școala Generală Broșteni din Aninoasa a avut loc ceremonia de învestitură a noului primar Marius Nicolae Manole ales în data de 27 iunie, în urma alegerilor locale parțiale.
În prezența reprezentanților Prefecturii Argeș, primarul Marius Nicolae Manole și consilierul local Ion Crăciun de la Pro România au depus jurământul, după ce li s-a făcut prezența de către secretarul primăriei, Nicu Rachieru.

După ce a depus jurământul primarul Marius Nicolae Manole a promis că își va respecta promisiunile din campania electorală. Acesta are și suținerea președintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă.


,,Nu putem face nimic fără componenta politică, vă mulțumesc. Aici la Aninoasa am obținut un vot de încredere”, a declarat Ion Mînzînă.

Alături de consilierii locali și noul primar au fost prezenți și invitați. Printre aceștia s-au numărat fostul primar Ștefan Benonie, primarul de Mihăești, Iuliana Crîmpiță, primarul de la Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu și viceprimarul Ștefan Dumitrache. Din echipa #PSD prezentă la Aninoasa au făcut parte cel mai bun ministru al Agriculturii, Petre Daea, președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, deputații Simona Bucura Oprescu, Nicolae Pavelescu, Remus Mihalcea și Aurel Bălășoiu, vicepreședintele CJ Argeș Marius Nicolaescu, precum și aleși locali.


,,Astăzi ne-am întâlnit pentru a participa împreună la un eveniment memorabil pentru care am făcut deja niște lucruri. De acum înainte vom avea alte examene și va trebui ca împreună și de acum înainte să facem niște lucruri astfel încât să avem credibilitate în fața dumneavoastră și să ne priviți de fiecare data cu drag și cu încredere. Vreau să mulțumesc Consiliului Local din Aninoasa fiindcă dumneavoastră sunteți astăzi gaze și vă mulțumim că ați acceptat ca noi astăzi să fim la întâlnirea Cosiliului Local de la Aninoasa într-un moment solemn, fiindcă nu este puțin lucru să asiști la depunerea jurământului pe Biblie și pe Constituție pentru un primar și un consilier de localitate.

Vă mulțumesc că ne-ați dat ocazia să fim alături de dumneavoastră aninonășenii, prezenți la acest moment solemn. În același timp vreau să mulțumesc foarte mult tuturor celor de aici fie că au votat într-un sens sau celălalt, să știți că a fost una dintre cele mai interesante și pline de învățăminte competiții politice la care eu am participat vreodată. Vreau să mulțumesc domnului Manole, domnului Benonie, și domnului Iosif care au creat aici un triunghi și să nu uităm niciodată că acesta este unul dintre simbolurile cu cea mai mare stabilitate care a adus rezultatul pe care noi îl vedem astăzi, și vă mulțumesc fiecăruia pentru ce ați oferit acestui punct, acestei echipe și acestui rezultat.

În același timp vreau să vă spun că nu am venit astăzi aici doar pentru a fi împreună pentru un moment important, ci pentru a ne arăta susținerea pentru Marius Manole, pentru Aninoasa și susținerea pentru oamenii și valorile pe care Aninoasa le are. Ne aflăm într-o localitate din fostul Muscel, nu orice fel de localitate, unde este important ca împreună, fiecare cu contribuția noastră să aducem dezvoltare. Pentru acest lucru este important să avem toate forțele unite pentru interesul Aninoasei. Faptul că administratorul județului este astăzi aici reprezintă o garanție că se vor întâmpla lucruri și prin prezența domnului președinte, o altă garanție supremă. Vreau să îi mai mulțumesc secretarului UAT Aninoasa care sunt convinsă că va constitui așa cum spune și Codul Administrativ atât continuitatea, cât și stabilitatea, respectarea legii dar mai ales o bază profesională pentru că am venit aici la Aninoasa să facem lucruri.

Vreau să fac trecerea spre ceea ce rămâne, noi toți trecem, luptele noastre politice trec dar ceea ce rămâne este rădăcina noastră de țară și neam de biserică creștin ortodoxă. Și cred că fiecare dintre noi am găsit de fiecare data un sprijin, un cuvânt de înțelepciune și cred care trebuie să garanteze ca zidirea noastră să fie trainică este și părintele Clement pe care fiecare dintre noi îl cunoașteți. Părinte vă rugăm să binecuvântați lucrarea”, a declarant deputatul Simona Bucura Oprescu.

De asemenea a mai fost prezent Cristi Puiu, administratorul județului, precum și Părintele Clement, starețul Mănăstirii Aninoasa, ale cărui cuvinte pline de înțelepciune ne-au dat tuturor curaj și încredere că se vor face lucruri bune în comună.

Fostul ministru al Agriculturii, Petre Daea a avut un discurs lung și captivant și nu a ezitat să laude organizația PSD Argeș, ca fiind o echipă tânără și frumoasă și chiar cea mai bună organizație din țară.

About The Author

Related posts