NOUTATE: Formare profesională la Universitatea de Stat din Piteşti

NOUTATE: Formare profesională la Universitatea de Stat din Piteşti

Ca în fiecare an, Universitatea din Pitești împreună cu I.S.J.A., prin instituțiile de învățământ liceal, au organizat un eveniment de rezonanță în comunitatea argeșeană ”TÂRGUL OFERTELOR EDUCAȚIONALE -2018” .

La standurile special amenajate, studenți, elevi și profesori au prezentat ofertele educaționale într-un mod cât mai original și atractiv.

Universitatea din Pitești, gazda evenimentului, a prezentat oferta pentru cele 47 de programe de licență și 58 de programe de masterat, precum și oportunitățile de practică de specialitate, stagii de internship-uri la partenerii din mediul socio-economic, stagii și burse ERASMUS la universitățile partenere din spațiul Uniunii Europene.

Ca element de noutate  în oferta educațională a Universității din Pitești este înființarea Colegiului Terțiar Nonuniversitar. Această structură educațională se adresează absolvenților de liceu care au promovat sau nu examenul de bacalaureat. În cadrul colegiului tinerii vor avea posibilitatea formării profesionale pentru integrarea pe piața muncii. Școlarizarea se face la forma de zipe o durată de 1-3 ani în funcție de specializare, pentru următoarele domenii: Sănătate și asistență pedagogică, Informatică, Comerț, Turism și alimentație, Economic, Producție media.

About The Author

Related posts