Nu mai avem niciun dubiu! Liviu Țâroiu candidatul PSD-ului pentru primăria Câmpulung

Nu mai avem niciun dubiu! Liviu Țâroiu candidatul PSD-ului pentru primăria Câmpulung

Nu mai avem niciun dubiu! Liviu Țâroiu candidatul PSD-ului pentru primăria Câmpulung. Chiar edilul a afirmat cu puțin timp în urmă în cadrul unei conferințe de presă, că nu mai găsește partidul un candidat mai bun ca el.

Chiar dacă s-au vehiculat mai multe nume, ca și potențiali candidați pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung din rândul pesediștilor, Liviu Țâroiu a făcut ce a făcut și a convins pe toată lumea că este cel mai puternic dintre toți ca să intre în cursa electorală. Mai mult decât atât săptămâna viitoare va organiza adunarea generală a organizației PSD cu 20 de membri să fie sigur că aceștia îl votează, și noroc cu Covidul că nu poate aduna mai mulți că ar fi fost un pericol, voturile s-ar fi împărțit și exista un risc.

Tot astăzi, în conferința de presă, primarul Liviu Țâroiu care este conservator și nu vrea nicio schimbare pe lista de consilieri locali nici în partid să primească membrii noi sau să schimbe echipa de conducere a aflat că pesediștii pe care se baza s-ar putea să plece la Pro România, lucru care nu i-a picat bine, clar, mesajul fiind transmis de mimica feței.

About The Author

Related posts