19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

NU MAI SUNT TESTE! Farmacia Miruna ajută gratuit dar cu teste antigen rapide la purtător!

Alte Știri

NU MAI SUNT TESTE! Farmacia Miruna ajută gratuit dar cu teste antigen rapide la purtător! Farmacia Miruna s-a alăturat încă de anul trecut, celor 100 de farmacii din toată țara pentru a testa clienții gratuit pentru Covid 19. Testarea se face cu teste obținute de la Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică, în funcție de stocul disponibil.

Farmacia Miruna este situată pe strada Negru Vodă, nr.138 din Câmpulung. Mai există una care aparține aceleiași firme la Poiana Lacului, pe strada Linia Mare care de asemenea testează gratuit. În Pitești nu există nicio farmacie care să facă astfel de testări gratuite.

De la 1 ianuarie, Farmacia Miruna nu a mai primit teste antigen rapide de la DSP Argeș, aceștia motivând lipsa stocurilor în tot județul Argeș.

Farmacia Miruna oferă servicii gratuite de testare în continuare, în baza avizului de testare antigenică rapid valabil și în anul 2022, până când va primi teste de la DSP Argeș cu condiția ca pacienții să vină cu testul la purtător, dar atenție să fie AUTORIZAT.

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie