Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

Numărul deţinuţilor infectaţi cu SARS-CoV 2, creşte!
Numărul deţinuţilor infectaţi cu SARS-CoV 2, creşte!

Numărul deţinuţilor infectaţi cu SARS-CoV 2, creşte!

29 de persoane private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2, internate în cadrul Penitenciarului-Spital București-Jilava, au fost retestate conform metodologiei, la finalizarea tratamentului, rezultatele obținute fiind negative.

            În continuare, deținuții declarați vindecați vor beneficia de monitorizarea medicală preventivă aplicată tuturor persoanelor private de libertate.

Acest rezultat validează capacitatea unității penitenciar-spital de a gestiona cazurile de îmbolnăvire, ușoare și medii, înregistrate în rândul persoanelor custodiate.

Astfel, în prezent, Penitenciarul-Spital București-Jilava asigură conduita terapeutică pentru 83 de deținuți confirmați pozitiv SARS-CoV-2, starea de sănătate a acestora fiind optimă.

Sistemul administrației penitenciare promovează, printr-un efort constant, măsuri de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, atât pentru protejarea persoanelor private de libertate, cât și a personalului angajat și a terților.

Suplimentarea bazei materiale necesare prevenției, susținerea funcționalității circuitelor medicale și actualizarea metodologiei de intervenție raportat la evoluția pandemiei pe teritoriul național constituie câteva dintre demersurile pe care Administrația Națională a Penitenciarelor le derulează în acest context de criză sanitară.

About The Author

Related posts