O afacere de familie vrea să schimbe sfera modei din Câmpulung!

O afacere de familie vrea să schimbe sfera modei din Câmpulung!

O afacere de familie vrea să schimbe sfera modei din Câmpulung! La data de 8 aprilie 2019 s-a deschis oficial cel mai nou magazin de modă al orașului, situat într-o zonă plină de istorie, vis-a-vis de hotelul regal, pe strada Negru Vodă, nr 100.

Locația a fost selectată pentru a completa perfect atmosfera întregului loc. Conceptul din spatele magazinului Palessi vine de la frumusețea anilor de glorie ai orașului, totul îmbinat armonios cu un aer modern minimalist.

Orașul Câmpulung nu a fost ales la întâmplare pentru pornirea unui nou brand deoarece în spatele numelui se află o familie care numește casă acest loc de poveste. Pentru tânărul antreprenor ce a inițiat proiectul Palessi a fost un pas firesc să-și ia familia alături și să valorifice întregul potențial al acestui oraș desprins din piesele lui Mușatescu.  Pasiunea pentru modă a fost un alt factor decisiv, lucru care face toată munca depusă o plăcere.

Termenul modă este extrem de important deoarece selectarea colecțiilor care ajung în magazin se face de către un specialist în domeniu, în urma unui research în materie de tendințe ale sezonului in curs cât și cel următor.

Astfel, piesele din magazinul Palessi vor fi mereu actuale și în pas cu moda. Mai mult decât atât, este un magazin care se adresează și bărbaților cu o zonă special dedicată acestora.

 

About The Author

Related posts