web analytics
Breaking News

O familie din Muscel terorizată de vreo patru ani de URS…

O familie din Muscel terorizată de vreo patru ani de URS…

O familie din Muscel este terorizată de vreo patru ani de un URS… de vreo 600 kilograme, spune bărbatul, capul familiei. De vreo patru ani a bătut pe la toate ușile instituțiilor Statului, dar nu a găsit nicio rezolvare. De fiecare dată când ursul i-a mâncat animalele din bătătură, a primit o recompensă, nicidecum la valoarea animalelor pierdute, a mai declarat bărbatul.

În urmă cu patru ani, bărbatul de la Podu Dâmboviței, a mai trecut prin clipe de groază după ce s-a întâlnit cu un urs de mărime medie. Incidentul s-a produs pe drumul spre Cabana Brusturet, în apropierea bazinului de apă al primarului localităţii, Dumitru Secăreanu. Ursul venise după mâncare, la un pătul de porumb, iar Ion Pandea, un cioban din localitate, a încercat să-l îndepărteze.

Din păcate, animalul nu numai că nu s-a speriat, ci şi l-a atacat pe bărbat, determinându-l, s-o ia la fugă şi să se ascundă în propria Dacie Papuc. În timp ce ursul îi deteriora maşina, Ion Pandea a sunat la 112, cerând ajutor autorităţilor. Dispecerii de la 112, mai în glumă, mai în serios, i-au recomandat să se adreseze la IRTSV, singura instituţie în măsură să se ocupe de urşi. În cele din urmă, fiara şi-a abandonat victima şi s-a pierdut pe cărările montane. Bărbatul a plecat supărat spre casă, întrebându-se acum, cine-i va acopri cheltuielile pentru repararea autoturismului.

 

 

About The Author

Related posts