Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

O femeie a fost găsită carbonizată în casă
O femeie a fost găsită carbonizată în casă

O femeie a fost găsită carbonizată în casă

Sfârșit cumplit pentru o femeie în vârstă de 80 ani, din Câmpulung. Aceasta a fost găsită carbonizată în propria casă, după ce locuința în care locuia a luat foc iar femeia nu s-a mai putut salva pentru că a picat tavanul unei camere peste ea.

Se pare că femeia a încercat să își salveze viața, dar nu a mai putut. Nenorocirea a avut loc aseară în jurul orei 21.00, în cartierul Grădiște din Câmpulung după ce femeia a uitat aragazul aprins și flacăra provenită de la butelie s-a transformat într-un incendiu mistuitor.

Un vecin a văzut cum ies flăcările prin acoperișul casei și a sunat imediat la serviciul 112. La fața locului au intervenit pompierii cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj cu o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore și din nefericire pe femeia în vârstă de 80 ani au găsit-o carbonizată sub dărâmăturile tavanului unei camere. Casa de locuit a ars aproape în întregime având o suprafață de 70 mp dintre care 12 mp o cameră, 10 mp holul și 50 mp acoperișul casei.

About The Author

Related posts