O importantă conferință internațională are loc în Pitești!

Edu World 2018, una dintre cele mai importante conferințe internaționale din domeniul Științelor Educației din România, din nou la Universitatea din Pitești.

În perioada 9-10 noiembrie 2018, Universitatea din Pitești găzduiește, pentru a opta oară, cel mai prestigios eveniment cultural șiștiințific din domeniul științelor educației din România: cea de-a 8-a

Conferință Internațională EDU WORLD 2018, lansată în urmă cu 14 ani, chiar de către actualul Rector al Universității din Pitești, conf. univ. dr. ing. Dumitru Chirleșan.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în data de 10 noiembrie, ora 09.00, la Hotel Ramada, Pitești.

Organizată din doi în doi ani de către Universitatea din Pitești în parteneriat cu Universitatea din București și sub egida a trei societăți științifice internaționale prestigioase, conferințaa devenit cea mai importantă manifestare de gen din România, atrăgând, de la o ediție la alta, un număr din ce în ce mai mare de participanți.

Conform informațiilor oferite de către Prorectorul cu Relațiile Internaționale al Universității din Pitești, conf. univ. dr. Emanuel Soare, la această manifestare s-au înscris deja aproximativ 400 de participanți de la peste 40 de universități din România și din alte 17 ţări.

Ediția din acest an a conferinței Edu World 2018 este dedicată memoriei profesorului universitar Liliana Ezechil, unul dintre fondatorii conferinței și una dintre personalitățile marcante ale domeniului științelor educației din România, trecută în neființă anul trecut.

About The Author

Related posts