O mamă de Cartea Recordurilor cu 19 nașteri și 20 de copii! VIDEO

O mamă de Cartea Recordurilor cu 19 nașteri și 20 de copii! VIDEO

O mamă de Cartea Recordurilor cu 19 nașteri și 20 de copii! O familie din Muscel, poate spune că are cea mai mare bogăţie din lume, familia.

Familia Văcaru este din comuna Stoeneşti, sat Coteneşti. La început de 2020, Georgiana Văcaru de 42 de ani, a plecat spre Câmpulung, la spital, pentru a aduce pe lume cel de-al douăzeci-lea copil, o fetiţă.

După ce va ajunge acasă, mămica celor 20 de copii va reîncepe viaţa pe care a trăit-o până acum, cea în care va face treburile din gospodărie, va asigura hrana celor mici, şi nu în ultimul rând va avea grijă de micuţa Sofia Nataşa. Mămica nu beneficiază de indemnizația de mamă eroină pentru că nu a îndrumat-o nimeni până acum cum să facă formalitățile. Mama ei pe vremuri a avut parte de acest ajutor de la Stat pentru că a adus pe lume mai mult de trei copii. Venitul acestei familii este de 2.400 de lei, bani strânși din alocațiile micuților. Acum că a venit pe lume ultimul copil venitul se mai rotunjește cu doar 200 de lei. Cu toate astea, mămica nu se plânge este fericită că este sănătoasă atât ea cât și copiii ei.

Această familie, este singura din Argeş şi din România care are 20 de copii. Mai este în România o familie cu 18 copii în Breaza.

About The Author

Related posts