O mână de aleși locali au depus coroane de Ziua Eroilor

O mână de aleși locali au depus coroane de Ziua Eroilor

O mână de aleși locali din Câmpulung au depus coroane de Ziua Eroilor la monumentele din Câmpulung. Unii cu măști, alții fără, primarul Liviu Țâroiu cu mască dar cu nasul în vânt s-au întâlnit tocmai după două luni de distanțare definitivă. În toată această perioadă au vorbit numai la telefon, pentru că ședințele de Consiliu Local se organizează online.

Cum militarii de la Garnizoana Câmpulung nu au mai organizat o serie de manifestări prin ceremoniale religioase, depuneri de coroane de flori şi scurte programe artistice prezentate de elevi de la unitățile de învățământ din oraș edilii au fost nevoiți să se organizeze singuri de această dată.

Primarul Liviu Țâroiu alături de viceprimarul Mărgărin Blidaru s-au întâlnit la Flămânda la ora 11.00 alături de câțiva consilieri locali de la PNL, ALDE și PSD și au depus coroane la monumentul eroilor de aici, după care au plecat în Piața Jurământului unde au depus și la acest monument coroane, totul desfășurându-se pe repede înainte datorită restricțiilor…

About The Author

Related posts