8.5 C
Campulung Muscel
marți, 4 octombrie, 2022

O poveste halucinantă. Surori gemene, căsătorite cu gemeni identici

Alte Știri

Familia Salyers are o poveste surprinzătoare, publicată recent de „The Washington Post”. Sunt două surori gemene identice care s-au căsătorit cu doi frați gemeni identici. Fiecare cuplu are câte un copil, născuți la câteva luni diferență. Sunt, deci, verișori, dar împărtășesc același bagaj genetic ca niște frați. Se numesc gemeni cuaternari. Și toți locuiesc sub același acoperiș, în Statele Unite.

„Situația este destul de ciudată, dar pentru noi pare foarte normală”, recunoaște Briana. În vârstă de 35 de ani, ea este căsătorită cu Jeremy Salyers (38 de ani) și au un fiu, pe nume Jax. Sora sa geamănă, Brittany, este căsătorită cu fratele geamăn al soțului surorii ei, Josh. Au și ei un fiu, Jett. Și toată familia locuiește împreună, într-o casă mare din Bedford County, Virginia.

O altă coincidență: ambele perechi de gemeni, și fetele, și băieții, provin din familii cu patru copii. Brittany și Briana sunt cele mai mici în familia lor, la fel și Josh și Jeremy. De remarcat că inițialele prenumelor fiecărei perechi de gemeni încep cu aceeași literă, B, respectiv J, dar și în cazul copiii lor.

Căsătoria cuaternară

Cele două cupluri s-au căsătorit în 2018 și s-au mutat în aceeași casă. „Facem totul împreună, așa că a locui împreună pare logic”, spune Jeremy.

Cele două surori lucrează împreună, sunt avocate. Și cei doi frați au aceeași afacere: sunt administratorii unei proprietăți unde se organizează nunți, printre altele. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie