O tânără a fost răpită şi sechestrată de fostul iubit!

O tânără a fost răpită şi sechestrată de fostul iubit!

Rapită, sechestrată şi bătută, asta i s-a întamplat unei tinere de 17 ani din Piteşti care a refuzat să mai stea de bunăvoie la cel pe care l-a considerat bărbatul vietii ei. Poliţiştii ai găasit-o în Bucuresti, într-o zonă insalubră, într-o clădire dezafectată care nici măcar curent nu avea.
Tânara a fost împreună cu mama ei la poliţia din Piteşti pentru a depune plângere împotriva fostului ei prieten cu care a locuit în Bucureşti patru luni de zile. Sătulă fiind de tratamentul inuman, pentru ca era bătuta, fata a fugit la Piteşti, acasă la părinţi. Băiatului, mai mare cu un an decât ea, nu i-a picat bine, aşa că a plecat la Piteşti împreună cu mama lui ca să ia fata înapoi. A răpit-o de lângă gara din Piteşti, a dus-o undeva în cartierul Berceni din capitală şi nu i-a mai dat drumul. Mama lui a ajuns si ea la poliţie, fiind participantă la răpire.
Părinţii fetei sechestrate sunt foc şi pară pe familia băiatului. Spun că de la intentii bune s-a ajuns la agresiuni şi răpire. În urma reclamaţiei, tânărul de 18 ani şi mama lui de 35 au fost reţinuţi. Mama şi fiul sunt acuzaţi de sechestrare de persoane, ameninţare şi loviri şi alte violentţe.

About The Author

Related posts