OFFICE SHOES DESCHIDE UNICUL MAGAZIN DIN PITEȘTI
OFFICE SHOES DESCHIDE UNICUL MAGAZIN DIN PITEȘTI

OFFICE SHOES DESCHIDE UNICUL MAGAZIN DIN PITEȘTI

Portofoliul de branduri prezente în VIVO! Pitești va fi completat în această săptămână cu Office Shoes. Magazinul multibrand propune încălțăminte pentru toate vârstele și preferințele, ce poartă semnătura unor mărci internaționale.

În curând, clienții VIVO! Pitești se pot bucura de sesiuni de shopping într-o nouă locație. Unicul magazin Office Shoes din Pitești este situat la parter și îi întâmpină cu nenumărate propuneri de pantofi, pentru întreaga familie, indiferent de stilul adoptat. În această perioadă, cumpărătorii se vor putea bucura de noua colecție toamnă-iarnă 2017.

cat_fb_37weekConceptul multibrand Office Shoes aduce mai aproape de piteșteni o varietate de mărci internaționale, care reprezintă cele mai noi trenduri în materie de încălțăminte și accesorii. Converse, Lacoste, Vans, Skechers, CAT, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, New Balance, Hunter, Timberland, Rider, Ipanema, Lauren Ralph Lauren şi multe altele sunt brandurile faimoase prezente în magazinul Office Shoes, spre încântarea celor care vor să fie în pas cu modă și care pun preț pe calitatea superioară a articolelor. Clienților le va fi ușor să găsească tot ceea ce își doresc la magazinul Office Shoes din VIVO! Pitești.

Indiferent că sunt în căutarea celor mai comozi șlapi de plajă, a pantofilor și sandalelor pentru birou sau pentru ocazii speciale, a teneșilor pentru sala de sport, a bocancilor pentru drumețiile pe munte sau a espadrilelor și mocasinilor pentru plimbările lungi, în noul magazin le pot alege pe toate, într-o gamă extinsă de modele în tendințe.

help-netOffice Shoes este al doilea brand care se alătură portofoliului de magazine din VIVO! Pitești în ultimele săptămâni, după ce în luna august Help Net a deschis o farmacie la etajul 1 al centrului comercial. Help Net Farma este o companie 100% românească pe acțiuni, ce operează una dintre cele mai importante rețele de farmacii din România. Help Net Farma face parte, alături de importatorul și distribuitorul de suplimenți nutritivi și dermato-cosmetice Green Net, din grupul Farmexim – primul importator și distribuitor de produse farmaceutice din România.

Lanţul de Farmacii Help Net a fost înființat în 1998 și are în prezent peste 200 de puncte de vânzare pe tot teritoriul României, aprox. 1500 de angajați și 2.200.000 de clienți activi, pe care reușește să îi păstreze cu succes, prin programe dedicate, servicii de calitate și specialiști competenți, pregătiți să facă față cerințelor primite. Help Net se dedică în permanență îndeplinirii misiunii sale, aceea de a oferi românilor cele mai bune soluții și competențe profesionale pentru asigurarea sanătății și stării lor de bine.

About The Author

Related posts