Operațiunea Bradul de Crăciun la Câmpulung!
Operațiunea Bradul de Crăciun la Câmpulung!

Operațiunea Bradul de Crăciun la Câmpulung!

Operațiunea Bradul de Crăciun la Câmpulung! Astăzi în jurul prânzului un tir cu platformă a transportat din pădure bradul pentru Sărbătorile de Iarnă.

Între timp cei de la ADP îndrumați de autoritățile locale i-au pregătit și locul în fața primăriei într-o gaură de canal. Operațiunea a fost reușită până când a ieșit primarul Elena Lăsconi din primărie și a dat cu ochii de brad. La prima vedere l-a refuzat din start chiar dacă și-a dat acordul asupra lui în natură, acest brad de vreo 8 metri fiind o sponsorizare.

Se pare că înălțimea bradului nu s-a ridicat la nivelul preferințelor fostei vedete naționale, fiind făcut bucăți pentru lemne de foc iar acum toate forțele au fost puse în mișcare. Să sperăm că până la Crăciun vom avea brad chiar dacă are vreo 8 metri câmpulungenii fiind obișnuiți de-a lungul timpului cu brazi ce atingeau vreo 20 de metri.

,,Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel. Nu fac compromisuri de niciun fel așa că i-am rugat să-l demonteze.

Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a scris primarul Elena Lăsconi pe pagina sa de socializare.

About The Author

Related posts