Operațiunea fără precedent a fiscului din Argeș!
Operațiunea fără precedent a fiscului din Argeș!

Operațiunea fără precedent a fiscului din Argeș!

Operațiunea fără precedent a fiscului din Argeș! Un lăutar din Argeș controlat de fisc pentru banii încasați de la nunți și-a ieșit din fire și i-a trimis pe inspectori „să ia bani de la Salam și de la Jean de la Craiova”.

Omul susține că nu a câștigat mare lucru în realitate și că nu are de unde să plătească impozitul la stat. Inspectorii ANAF au declanșat o operațiune de impozitare a nunților și botezurilor, zilele acestea în județul Argeș. Oficialii ANAF au făcut adrese la primării pentru a afla cine s-a căsătorit recent, iar apoi le-a făcut o vizită tinerilor însurăței ca să-i tragă de limbă. Următoarea vizită a fost la muzicanți și fotografi.

Primăria din Mioveni a furnizat ANAF datele solicitate. Potrivit unui raport al ANAF, numai în Mioveni au fost peste 1.300 de căsătorii, între 2013 şi 2017. Așa au ajuns inspectorii acasă la acordeonistul Florin Anghel, relatează Romania TV.

La o singură nuntă ar fi câștigat împreună cu trupa lui, 6.500 de lei, fără să dea chitanţă. „Cânt de azi pe mâine, sunt bolnav cu diabetul, cu inima, preinfarct mai demult făcut şi nu câştig aşa bani, ca să mă impozitez la oamenii ăştia acolo, de unde să le dau?. Pe noi ne-a găsit, că suntem ăia pricopsiţii! Să se ducă la Florin Salam, la Guţă, la ăştia care au venituri. Noi de unde? Jean de la Craiova, ăla, dracu, Doamne iartă-mă!”, a spus lăutarul

Citeşte întreaga ştire:Un lăutar din Argeș i-a trimis pe inspectorii ANAF „să ia bani de la Salam și de la Jean de la Craiova”. Operațiunea fără precedent a fiscului

 

 

 

About The Author

Related posts