Pădurea de brazi din Voina transformată în derdeluș…
Pădurea de brazi din Voina transformată în derdeluș…

Pădurea de brazi din Voina transformată în derdeluș…

Pădurea de brazi din Voina a fost transformată în derdeluș… Iubitorii de natură și ai sporturilor de iarnă de când a nins au luat cu asalt această zonă. Aceștia au ales ca zonă de distracție porțiunea imediat după satul Pojorâta pentru că autoritățile locale din Lerești au curățat drumurile de zăpadă care sunt în administrarea lor.

Cum foarte mulți musceleni nu au posibilitate de a ajunge pe Valea Prahovei sau în Poiana Brașov poate și din cauza restricțiile impuse au ales să petreacă weekend-urile la distracție în zona Voina, fiind destul de atractivă mai ales cu barajul Râușor care este o adevărată bijuterie a zonei în acest sezon rece.

Sâmbătă, dar mai ales duminică, zeci de persoane, de la copii de câţiva ani şi până la cele trecute de prima tinereţe, şi-au luat schiurile, săniuţele, celofanele sau alte obiecte de alunecat pe zăpadă şi s-au aventurat pe derdeluș.

Până şi părinţii au dat în mintea copiilor, distrându-se de minune alături de ei, în amintirea vremurilor frumoase ale copilăriei, care, din păcate, nu se mai întorc. Cei care au ales schiurile au ajuns până la Cabana Cuca, de unde au pornit-o la vale, „slow”, pe drumul spre Cabana Voina. N-au lipsit din peisajul hibernal nici snowmobilele sau ATV-urile.

About The Author

Related posts