web analytics
Breaking News

Palmyra Events, singurul ofertant în asocierea cu primăria Câmpulung, pentru zilele orașului!

Palmyra Events, singurul ofertant în asocierea cu primăria Câmpulung, pentru zilele orașului!

Municipiul Campulung organizează în perioada 14-22 iulie 2018 evenimentul Împreună pentru Câmpulung – Zilele Municipiului Câmpulung. Manifestarea ajunsă anul acesta la cea de-a XX-a ediție este un bun prilej pentru fii Câmpulungului cât și pentru mulți dintre prietenii acestei urbe, aflați dincolo de granițele județului ori ale țării de a se întâlni și de a participa la activități culturale, sportive etc.

În această perioadă, în centrul municipiului vor avea loc diverse manifestări artistice, parc de distracție, comerț cu amănuntul de produse alimentare și alimentație publică (exclusiv produse nealimentare), târg tradițional și alte activitați ce se încadrează în specificul sărbătorilor de tip ziua localității, activități ce se vor adresa locuitorilor și publicului larg, contribuind în mod direct la crearea unui climat de sărbătoare.

Municipiul Câmpulung intenționează organizarea unei părți din programul celei de a XX-a ediții a Zilelor în asociere în participatie cu un prestator de servicii care să poată organiza acest tip de eveniment.

Anunțul de selecție a unui partener a fost publicat pe site-ul primăriei Câmpulung, iar Palmyra Events de la Târgoviște a fost singurul ofertant. Consilierii locali se vor întâlni pentru a dezbate această solicitare, după care se va organiza o ședință de îndată pentru a aproba sau nu această asociere între firma din Târgoviște și primăria Câmpulung.

Anul acesta ar fi al treile an în care zilele orașului vor purta amprenta organizatorului de evenimente din Târgoviște.

 

About The Author

Related posts