PAM, PAM…Antonella Enache şi-a depus dosarul de candidatură pentru primăria Cetăţeni
PAM, PAM…Antonella Enache şi-a depus dosarul de candidatură pentru primăria Cetăţeni

PAM, PAM…Antonella Enache şi-a depus dosarul de candidatură pentru primăria Cetăţeni

Echipa Partidului pentru Argeş şi Muscel de la Cetăţeni a intrat în cursa electorală. Antonella Enache, candidatul PAM pentru primăria Cetăţeni şi-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripţie. Nu a avut probleme, cum s-a întâmplat cu candidatul PAM, de la Albeştii de Muscel, Ionel Solomon. 

,,Intrăm în bătălia electorală cu cea mai competentă echipă, hotărâtă şi motivată. Ne dorim, să redăm comunei renumele pe care l-a avut cu peste un sfert de veac în urmă şi să-i definim statutul de comună europeană. Statutul de cetăţeni europeni ne dă acest drept, dar şi responsabilităţi pe măsură. Ştim că VREM şi PUTEM îndeplini acest deziderat. Suntem capabili, hotărâţi şi motivaţi. Mai ştim că doar prin noi înşine ne putem dezvolta: cu cetăţeni, pentru Cetăţeni. Unul pentru toţi şi toţi pentru unul!. Cu Mircea Andrei, preşedinte la Consiliu Judeţean Argeş cu siguranţă planurile noastre vor fi puse în aplicare. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat profesorul Antonella Enache.

Antonella Enache pleacă la drum cu următorii pe lista pentru alegerea Consiliului Local al comunei Cetăţeni: Popa Veronica, medic, Neagoe Gheorghe zis Gioni, apicultor, Minciună Vasile, cadru didactic, Frigură Dorel, lucrător în construcţii, Petre Veronica, profesor, Icovoiu Gheorghe, pensionar, Deaconescu George, agent de pază, Oncioiu Viorel, agricultor, Lăcătuşu Maria, preluctăror prin aşchiere.

About The Author

Related posts