Parada Liceelor fără cele din Cîmpulung!
Parada Liceelor fără cele din Cîmpulung!

Parada Liceelor fără cele din Cîmpulung!

Un eveniment de amploare a avut loc la Piteşti, mai precis la VIVO! Piteşti! Mai bine de 7 licee din Piteşti şi Costeşti au participat la parada dedicată instituţiilor de învăţămînt pentru a face cunoscută oferta educaţională pentru anul 2017-2018.

Consiliul Județean al Elevilor Argeș pentru al șaselea an consecutiv organizează acest eveniment prin elevii claselor a VII-a și a VIII-a, purtînd numele „Parada Liceelor” De acest eveniment cei de la Cîmpulung nu au auzit, sau nu i-a interesat. Avem licee de prestigiu care sunt ţinute într-un con de umbră.

Atunci cînd nu sunt ocupate locurile, conducătorii acestora încep să intre în panică! Dar din păcate nu fac nimic să îşi pună instituţia de învăţămînt în valoare, chiar dacă au rezultate cu elevii foarte bune de-a lungul timpului.

CJE Argeș își propune dezvoltarea gradului de asociativitate şi responsabilizare socială în rândul elevilor şi asigurarea unui climat educațional democratic şi de calitate și are misiunea de reprezentare a elevilor în forurile decizionale și asigurarea unui mediu propice dezvoltării personale și profesionale a lor prin susținerea voluntariatului și acțiunilor pliate pe nevoile și interesele lor, menite să îi informeze, conștientizeze, motiveze și responsabilizeze. Consiliul Județean al Elevilor Argeș îşi propune introducerea elevilor în viaţa civică, iar fiecare proces important al democraţiei este regăsit în funcţionarea acestuia.

About The Author

Related posts