Paradă moto și concerte care au loc în aer liber

Paradă moto și concerte care au loc în aer liber

Tot în acest sfîrșit de săptămână, la Topoloveni, se va desfășura Archangels MotorFest 2020, ediția a II-a, festival ce implică o paradă moto și concerte care au loc în aer liber.

Având în vedere contextul actual și restricțiile în vigoare, reamintim că este important ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor cu caracter medical, privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală.

Măsurile au caracter temporar şi trebuie interpretate în sensul abordării unei conduite preventive, responsabile, de către fiecare cetățean, pentru limitarea riscului de a ne infecta, care va fi urmat de riscul de a transmite şi apropiaţilor această afecţiune.

Polițiștii argeșeni vor fi la datorie pentru asigurarea desfășurării în bune condiții a acestor manifestări și vor acționa, în sistem integrat, alături de celelalte structuri, în scopul limitării riscului de răspândire a infecției cu Coronavirus.

About The Author

Related posts