10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Parfumul Miraj revine pe piața din România după mai bine de jumătate de secol

Alte Știri

După mai bine de 50 de ani de la lansare, parfumul Miraj revine pe piața din România, într-o formulă nouă, care evocă emoții trecute și inspiră posibilități infinite. Oricât de intensă ar fi emoția, ea se disipă în timp, lăsând în urmă mirajul unui moment – încrederea de sine, seducția, fiorul primului sărut, ardoarea unei mari iubiri.

Încapsularea emoțiilor și transpunerea lor în aventuri senzoriale desăvârșite au stat la baza reimaginarii acestul brand românesc iconic.

Un brand de parfum de nișă conceput în România și elaborat alături de experți reputați din industria parfumeriei internaționale

Emblemă a industriei de parfumerie românești de odinioară, Miraj a reprezentat pentru mulți români unul din puținele produse de lux la care aveau acces, Astăzi, brandul renaște complet și propune publicului doua noi formule semnate de Stéphanie Bakouche –  parfumier premiat și membru activ al Conservatorului Internațional de Parfumuri L’Osmothèque Versailles.

Miraj Caramel este un parfum feminin din familia mosc-gurmand-floral, cu o intensitate de lungă durată, care îmbină note de caramel, patchouli și floare de tiare pe o bază de boabe de tonka, vanilie și foarte mult mosc. Această formulare senzuală, cu o doză considerabilă de mosc, face parfumul să se comporte diferit pe fiecare persoană, accentuând-ui unicitatea într-un joc al seducției.

Miraj Velur este o compoziție oriental-condimentat-ambrată, cu note de vârf picante de piper negru, bergamotă și chiparos asociate notelor de mijloc de șofran, coriandru, lemn de papirus și vetiver, pe o bază de ambră, rășini, piele, patchouli și lemn de cedru. Un parfum impardonabil, ultra masculin, ce reflectă o personalitate hotărâtă și puternică.

Caracterul distinctiv al noilor parfumuri este sublimat de un design minimalist și rafinat al sticluței, care evocă simplitatea recipientelor folosite de parfumier în laborator, reinterpretându-le într-un obiect de lux. Un omagiu adus creației parfumierului, prezentată într-un mod sincer și transparent.

Parfumurile Miraj Caramel și Miraj Velur fac parte dintr-o colecție restrânsă, disponibilă online pe www.miraj.ro.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie