24.2 C
Campulung Muscel
luni, 15 august, 2022

Pe HOROSCOP. Portalul 06.06.06. Ce aduce această dată în funcție de zodie

Alte Știri

Pe HOROSCOP. Portalul 06.06.06. Ce aduce această dată în funcție de zodie.

Pentru unii numerologi, 6 este însăși întruchiparea inimii,  a dragostei necondiționate care hrănește și vindecă totul în jurul ei. Este asociat cu puternicele forțe ale compasiunii și empatiei, luminând toate legăturile, dar mai ales pe cele de între parteneri sau din sânul familiei.

Efectele lui 6 sunt dublate în portalul 06.06, făcând din această dată o adevărată cale cosmică spre împlinirea personală. La urma urmei, de două ori 6, adică 12, este un alt număr perfect, al zodiilor și al celor 12 apostoli christici. Dublarea lui 6 ne asigură că urmează o perioadă fantastică pentru fiecare zodie în parte, în care iubirea va învinge orice obstacol și va deschide toate porțile.

Ce aduce portalul 06.06.06 pentru zodii

Berbecul

Pentru tine, 06.06.06 este o zi a împăcării, dacă există conflicte în viața ta, a aprofundării unor legături noi și a evoluției pe calea iubirii. Vei exersa compasiunea și te vei apropia de oameni într-o manieră mai autentică și mai tolerantă. Ești copilul zodiacului și semnul preferat al Divinității, așa că vei primi și vei da mai multă dragoste ca niciodată.

Taurul

Ziua de 06.06.06 va ascuți capacitățile tale intuitive și îți vei da seama, mai bine ca oricând, ce intenții au oamenii, dincolo de declarațiile lor. Acest dar te va ajuta să eviți o ceartă sau o pagubă serioasă și să demaști persoane care încearcă să te păcălească. Le vei acorda, însă, circumstanțe atenuante, pentru că numărul 6 este asociat cu compasiunea și te face mai flexibilă.

Gemenii

Un prieten are nevoie de un umăr pe care să plângă și tu îi vei acorda întreaga ta atenție. Ziua de 6 iunie te va aduce în slujba persoanelor la care ții și vei avea un puternic sentiment de împlinire pentru că poți ajuta. Prezența ta delicată și sfaturile venite din adâncul sufletului vor fi un adevărat balsam pentru oricine îți cere suportul.

Racul

În mod obișnuit ești una dintre cele mai sensibile și emoționale zodii, dar pe data de 06.06.06 empatia ta va atinge cote maxime. Te vei trezi acționând într-un mod cu totul neașteptat chiar și față de persoanele cu care nu te înțelegi foarte bine, încercând să le înțelegi și să le asculți mai mult. Acest lucru îți va aduce o schimbare de perspectivă și o adevărată revelație spirituală. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă

Un câine a fost scos de jandarmi dintr-o râpă adâncă. Cel mai bun prieten al omului, salvat de jandarmii...

Alte știri din aceeași categorie