Pe patul de spital din Norvegia, Frătoaica s-a pomenit cu cererea de divorț

Pe patul de spital din Norvegia, Frătoaica s-a pomenit cu cererea de divorț

Marius Frătoaica a devenit extrem de cunoscut pentru câmpulungeni după incendiul de la Colectiv. Atunci mulți s-au mobilizat pe Facebook pentru a dona sânge, pentru Marius deoarece are o grupă rară de sânge. 

La aproape un an de la incendiul din clubul Colectiv, supraviețuitorul are de dus o luptă continuă nu numai cu rănile lăsate de flăcări pe trupul său. Marius Frătoaică, un câmpulungean în vârstă de 41 de ani, a primit pe patul de spital din Norvegia o cerere de divorț.

La scurt timp după incendiul din Colectiv, Marius Frătoaică a fost transferat la un spital din Bergen, Norvegia, unde încă primește îngrijiri medicale. În toată această perioadă i-au fost alături sora sa, Corina Bolboacă, fratele și mama, în timp ce soția sa se afla în România, alături de copiii lor.

Sora lui Marius a povestit că, după ce în ultimul an femeia nu s-a prea interesat de starea soțului ei, recent aceasta i-a trimis actele de divorț. Mai mult, ea în acuză chiar pe Marius că ar fi fost agresiv.

”Astăzi o să vă spun o poveste… tristă. Despre o Julieta care acum un an cu declarații publice mieroase (specifice prefăcătoriei și falsității ei) precum ”nimic și nimeni nu ne va despărți” și ,”iubi”, ”iubirel” își declară iubirea față de el Romeo.

La nici câteva luni, atunci când el soțul ”mult iubit”, dar greu încercat de soartă (mai greu cred că nu se putea) și care avea nevoie de ea atât că prezența fizică cât și psihic, ea Julieta, nu poate și nu poate, cică copilul, serviciul (care o fi ăla?? Poate plimbarile la munte și la mare, cu copilul evident, folosit la maxim sub pretextul,,copilul are nevoie”. Oare te poți plimbă la munte în vacanță copilului când soțul e în spital, în altă țara? (…)

Multe motive invocate, astfel că el aflat la mii km de casă din motive medicale, evident trebuie să se descurce cum poate. Adică cu cealaltă familie a lui (mamă bătrină și bolnavă, soră, frate), căci el Romeo nu este la stațiune sau la odihnă ( așa cum da ea de înțeles) și nu este bine deloc după multele operații și chinuri la care a fost supus un an de zile.

Că să nu mai fie nevoită să justifice absența de lîngă ”iubirel”” sau chiar să plece la el așa 3-4 zile că-n excursie, ( căci așa proceda, deși el avea nevoie de cineva în permanență) ce credeți că face Julieta? 
În primăvară, la câteva luni de la marile declarații de dragoste și multiplele poze pline de iubire pe care le-a văzut facebook- ul din diverse călătorii, chefuri, etc, face o cerere la judecătorie.

Oare ce motiv poți avea să iei o asemenea decizie în astfel de momente …?! Să-ți abandonezi ”iubirea vieții mele” într-o astfel de situație invocând niște motive aberante? Nici un motiv! Și era și cel mai bun moment.

Motivele din cerere: cică Romeo nu mai e Romeo, e bătăușul, violentul etc și nu de acum (evident, nu avea cum în situația lui), ci de vreo câțiva ani… multe lucruri urâte.

Vă spun toate astea pentru că din păcate văd multă minciună și falsitate în jur și trebuie să avem mare grijă cu cine plecăm la drum… la bine toate sunt bune și frumoase, la greu…”, a povestit Corina, sora lui Marius Frătoaică și cea care îl îngrijește pe acesta. sursă libertatea.ro

 

 

About The Author

Related posts