Pe primul loc în Muscel optează pentru un liceu la Brașov

Pe primul loc în Muscel optează pentru un liceu la Brașov

Doar doi elevi din zona Muscel au reușit să obșină media 10 la Evaluarea Națională. Asta înseamnă 10 pe linie la ambele materii la care au susținut examen.

De la școlile și liceele din Câmpulung, doar Ivașcu Andreea Daria de la Colegiul Național Dinicu Golescu a putut obține zece pe linie. Această elevă a fost olimpică de-a lungul timpului la informatică, matematică și engleză. Andreea Daria Ivașcu nu a ratat niciun concurs la care a putut participa mai rar la vârsta ei.

Altă medie de 10 a obținut-o Bălănică Vlăduț George de la Școala Gimnazială Nae A.Ghica din Rucăr. Vlăduț George este pasionat de matematică participând de asemenea la toate olimpiadele. Cu toate astea a învățat pe brânci și la limba și literatura română, acum putând să opteze la orice liceu vrea atât în Argeș cât și în alt oraș al țării.

Am luat legătura cu directorul de la Școala Gimnazială Nae A.Ghica din Rucăr, profesorul Florin Bălan. Acesta ne-a declarat că elevul Bălănică Vlăduț George dorește să urmeze un liceu tocmai în Brașov, orașul fiind la jumătatea distanței de locul natal ca și Piteștiul.

,,Vlăduț George a fost un elev exemplar, mama sa Ramona Bălănică, i-a fost profesor de limba și literatura română dar și diriginte. Vlăduț George mai are doi frați. Nu are de-a face că mama i-a fost dirigintă pentru că a lipstit doi ani fiind implicată în creșterea celui de-al treilea copil al familiei, ci băiatul are o inteligență nativă. De-a lungul timpului Vlăduț George a participat la foarte multe olimpiade, concursuri școlare unde a avut rezultate deosebite, a declarat directorul școlii, Florin Bălan.

About The Author

Related posts